Receptura dortů

DORTY PEČU Z ČERSTVÝCH A KVALITNÍCH SUROVIN

 

KORPUS
  • světlý
  • kakaový
  • mramorovaný
  • čokoládový   
  • oříškový
  • kávový
  • medový
  • aj.dle přání a chutí

 

KRÉM

  • nastavovaný kaší s oblíenou čokoládou (bílá, mléčná, hořká, kofila, milena, kaštany)
  • máslovo-pudinkový (výběr dle příchutě pudinku, vanilka, čokoláda, jahoda, malina, karamel, kokos, banán,...) 
  • kávový
  • karamelový ze salka
  • odlehčené dorty smetanou, tvarohem, šlehačkou
  • lehký čokoládový
  • aj dle přání a chutí

 

POTAH A ZDOBENÍ DORTU

  • Pravý marcipán (pravý mandlový marcipán min.podíl mandlí 25%)
  • mléčný marcipán ( domácí hmota ze sušeného mléka na zdobení i potahování)
  • Smartlex flower (sněhově bíla hmota na kytičky a zdobení dortu s mandlovou příchutí)
  • Smartflex velvet (sněhově bílá hmota na potahování a modelování s mandlovou příchutí)

 

  • dorty plním čerstvým nebo kompotovaným ovocem (broskve, jahody, mandarinky, ananas,...) nebo může být dort bez ovoce
  • promazávám marmeládou nebo ovocným frutafillem (gel s kouskami ovoce)