Receptura dortů
DORTY PEČU Z ČERSTVÝCH A KVALITNÍCH SUROVIN
KORPUS
- světlý
- kakaový
- mramorovaný
- čokoládový
- oříškový
- kávový
- medový
- aj.dle přání a chutí
KRÉM
- nastavovaný kaší s oblíenou čokoládou (bílá, mléčná, hořká, kofila, milena, kaštany)
- máslovo-pudinkový (výběr dle příchutě pudinku, vanilka, čokoláda, jahoda, malina, karamel, kokos, banán,...)
- kávový
- karamelový ze salka
- odlehčené dorty smetanou, tvarohem, šlehačkou
- lehký čokoládový
- aj dle přání a chutí
POTAH A ZDOBENÍ DORTU
- Pravý marcipán (pravý mandlový marcipán min.podíl mandlí 25%)
- mléčný marcipán ( domácí hmota ze sušeného mléka na zdobení i potahování)
- Smartlex flower (sněhově bíla hmota na kytičky a zdobení dortu s mandlovou příchutí)
- Smartflex velvet (sněhově bílá hmota na potahování a modelování s mandlovou příchutí)
- dorty plním čerstvým nebo kompotovaným ovocem (broskve, jahody, mandarinky, ananas,...) nebo může být dort bez ovoce
- promazávám marmeládou nebo ovocným frutafillem (gel s kouskami ovoce)